Cégbemutató

Társaságunk, a Törex Kft. 2008-ban alakult.

A Kft. tulajdonosa Simon László, aki közel 20 éves logisztikai tapasztalattal rendelkezik.
Ebből 11 évig a MALÉV-nál és a Budapest Airportnál dolgozott műszaki vonalon, felelős volt az anyaggazdálkodásért és a beszerzésért. Ezt követően operáció-, illetve telephelyvezetőként, később logisztikai igazgatóként dolgozott több multinacionális vállaltnál.

A vállalkozást három főből álló szakmai-gazdasági és humánerőforrás gazdálkodó team irányítja, biztosítva ezzel a headoffice költséghatékony megvalósítását. A cég alapprofilja komplex logisztikai szolgáltatás nyújtása, valamint képzett munkaerő kölcsönzése leendő és új Ügyfelei részére, azzal a versenytársi előnnyel, hogy saját tapasztalatból ismerik azt, hogy a Megrendelőnek mire és hogyan van szüksége.

Mi az, amivel a Törex Kft. többet nyújt versenytársainál?
Természetesen fontos a költségérzékenység figyelembe vétele, de úgy, hogy emellett a minőség is megmaradjon. Így a munkaerő-kölcsönzés során nem a mennyiségre kerül a legfőbb hangsúly, hanem annak minőségére. Megrendelőink felé komplex szolgáltatást nyújtunk, nemcsak a széles szolgáltatási paletta miatt, hanem azáltal is, hogy szakmai tapasztalatunk alapján ismerjük Megrendelőink problémáit, így egy nyelvet tudunk beszélni. Fontosnak tartjuk a folyamatok ismeretét, valamint az ebből adódó racionalizációs lehetőséget.

Mi igazán ismerjük a rugalmasság és pontosság fontosságát!

Elérhetőségünk:
www.torexkft.hu
1191 Budapest, Üllői út 206. B épület, 1. lépcsőház, 2. emelet/227. ajtó
Telefonszám: +36 30 995 6068